Vi minnes med kjærlighet

Når en mister en hund, mister en en bit av hjertet sitt. Dem kryper seg lang inn, og fyller oss med kjærlighet, etterlater et stort tomrom når dem forlater denne jorden.

Det er hunder vi minnes og tenker tilbake på, når en tenker på dem så kommer et smil i munnviken. Alle de øyeblikkene der vi ser dem løpe fritt i terrenget, når dem kryper oppi sofaen på kvelden, logrer glad og danser rundt når vi kommer hjem, selvom en var borte i bare 2 minutt. En trofast bestevenn, som aldri svikter.

NUCH Albert Av Geehrbacch

13.10.2003 - 22.06.2017

Ord blir fattige når jeg skal skrive et minneord om Albert. Min øyesten, mitt hjertebarn.
Han lærte meg så mye. Verdens snillest hund. Ingen vil noen gang måle seg med han. Takk
for alt du ga meg.

NUCH Aimee Tupops Lucky Girl 21.04.2015 - 24.02.2017

Turbojenta vår, skulle så gjerne hatt deg enda lenger. Vi hadde ekstremt mykje moro. Konkurranser, treningstunder, kurs, fann mange folk i skogen, du hjalp meg gjennom instruktørutdannelsen. Uten deg hadde ikke hundeskolen vært det den er. Takk for all moro vi hadde sammen i 12 fantastiske år!

NUCH Carve Canem Benevolentia Benedict

09.04.09 - 16.07.12

Ailo fikk konstatert HD D da han var 14mnd gammel. Han fikk tidlig plager og selvom Ingrid gjorde alt i hennes makt for å gjøre hverdagen hans så bra som mulig, måtte han få slippe. Knappe 3 år gammel. Alt for ungt for en så vakker og flott hund. Ailo var ikke bare vakker og ble NUCH, men han var en smart hund også å hadde bronsjemerket i lydighet. Nesen var i orden, og han gikk spor med stor iver. Ailo har hatt et aktivt liv, der han har fått brukt seg både mentalt og fysisk.

 

Carve Canem Gulliver

12.10.12 - 02.07.12

Gulliver hadde et kort men godt liv. Han døde i armene til Trude etter å ha blitt sparket av en hest 02 Juli. Han løp nok på det siste han hadde av adrenalin, rett i armene hennes. En sorgens dag både i Fredrikstad og i Ulsteinvik :( Alle planene en hadde for denne lille gutten forsvann med han, men han lever videre i hjertene våre. Gulliver rakk og bli BIR og BIG på utstilling, og gikk valpekurs der han lærte mange triks og ble en flott og lydig gutt.

Gabriel <3

12.10.11 - 01.11.11

Gabriel var litt svak helt fra starten av, så vi måtte bruke mye tid på han. Spesielt Amelia bar på han, varmet han, gav han flaske, koset og dullet. Hun fikk et ekstra sterkt bånd til denne lille pjokken og gav han navnet Gabriel, engelen Gabriel <3 Lille tøffelgutten ble han også kalt, på kveldene når Amelia sov, satt jeg med han i en duntøffel så han kunne holde varmen mellom flaskingen. Verdens beste lille valp <3 Amelia var ekstremt lei seg da han ble så dårlig at det ikke var håp. Han har fått ei fin grav på fjellet der han kan løpe og kose seg hele dagen :)

06.08.2009 - 06.10.2009

Carve Canem Cailey

Cailey døde av forgifting bare 9 uker gammel :( Få dager etter hun kom til sitt nye hjem ble hun veldig dårlig. Ble lagt inn på veterinærklinikken, men etter 2 dager var det ikke mer å gjøre for henne :( Obduksjonen viste at hun hadde fått en forgiftning. Små valper finner fort taki ting å spise, slike uhell kan skje :(

09.04.09 - 04.08.09

Carve Canem Bona Frides Benicia

Benicia døde så alt for tidlig, hun hadde en nerveskade som delvis lammet ene benet. Fikk henne hjem da hun var 3mnd, men det var dessverre ikke noe å gjøre med det :( 4mnd gammel så vi at denne skaden ville gjøre for mye vondt når hun ble en stor og vakker Eurasier.

Tiger Mai 2013 - 07 Januar 2016

Tiger og Nala blei funne på søppelplassen, bittesmå, avmagra og veldig redd. Første ukene bodde dei på kvalperommet vårt, og vi nærma oss forsiktig ved hjelp av leik og godbiter.

Tiger blei en fantastisk kjælen og god katt. Han var en super leikeonkel når her var valper, så det blir en savn når her kommer valpekull i hus, og ingen Tiger som vil leike med valpene :( Han er dypt savnet! 

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog