C-kullet

født 06.08.09 - 4 gutter og 6 jenter

Alle valpene har nye hjem å flytte til

9 august mista vi ei jente :( 24 August ville ikke lillegutt mer :(

Innavlsprosent: 0,7 på åtte ledd

C-kull blogg

River Nova Beware of Birk Poika
Aimee TuPops Lucky Girl

nyfødt ~ 1 uke ~ 2 uke ~ 4 uke~ 5 uke ~ 7 uker Album

Calvin - Cosmo - Charlie - Chanel - Chelsea - Cherie - Catie

vektskjema

Da er det Aimee sin tur til å bli mamma. Hun er ei herlig jente med mye humør. Har to CERT fra utstilling, og har opprykk til klasse 2 lydighet. Hun har mye fart og er herlig å trene med, er med på det meste. Har heldigvis av- og påknapp, så innendørs er hun rolig og avslappet, ligger på senga si å tar livet med ro. Ellers så trener vi rundering (bruks) innimellom , for aktivisering og moro ennå, muligens blir det konkurranser med tiden. Går også blodspor og bruksspor. Som sagt, hun er med på det meste! :)

Elsker å svømme i vannet, henter da dummys, pinner, steiner.. det som enn blir kasta..eller ikke kasta. Når vi er ute i skogen å går tur, finner hun gjerne en pinne å bære på, så er en ekte retriever som elsker å bære og hente. Ser det gjerne når hun blir glad, så må hun finne noe å ha i munnen, springer rundt å logrer med hele kroppen og kan holde på en sko, ei flaske eller en stein, det som er i nærheten.

Aimee er HD og AA fri og Øyenlyst fri. PRA A/Clear

Birk HD og AA fri, øyelyst fri og PRA B/bærer

Den utkårede er River Nova Beware of Birk Poika. Har 3 cert og 2 ck fra utstilling, og kommer fra et HD-fritt kull. Birk har PRA B, men så lenge Aimee er A/Clear vil ingen av valpene utvikle PRA. Kennel River Nova som eier Birk, kan fortelle han er en trygg og grei hannhund, stabilt temperament, som er på når han er på og av når han er av. Han viser gode takter i blodspor og har trent litt lydighet.

Jeg så Birk på NKK Bergen i Mars-09. Og falt for denne flotte hannhunden. Takk til Gudrun på Kennel River Nova for at vi får bruke den flotte gutten! =)

Eksteriørt ufyller desse to hundene hverandre, begge har gode bruksegenskaper, så håper på et kull med mange arbeidsvillige hunder.

Er noen intressert i valper fra Cave Canem C-kull er det bare å ta kontakt med meg på kennel@carvecanem.no eller +4790097132.

Du må skrive om livssituasjon, hvorfor du ønsker rasen, hva du driver med til daglig og det må være gjennomtenkt at Toller er en aktiv rase som ikke er en hund som blir brukt til sofapynt.

 

Birk

Aimee

 

 

 

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog