Carve Canem Ab Imo Pectore Achilles

"Atlas"

HD: A AA: A Patella: 0/0

Navnet hans betyr, from the botton om my heart, og han er virklig en hjerteknuser!

Han bor hos Janne Henriksen i Vestby, hennes samboer og forlovede Geir Espen, Pointeren Giron og kattene Oliver og Missy.

Atlas har så vidt komt i gang med klikkertrening, men som Eurasiervalper flest er han ikke så matglad så de har ikke helt funnet den rette forsterkeren ennå. Ellers så er han kommet til en veldig aktiv familie, de vil bruke han til trekk og kløv, og prøve seg litt i lydighet og agillity, men tiden vil vise hva de vil duge til innen desse grenen. De har noe treningserfaring fra Giron, men han er best på trekk og løping, og som fugelhunder flest veldig glad i fugl :)

28jan08: Atlas er blitt en nysgjerrig og selvstendig liten herremann og er ikke flau over å hilse på hvem det skulle være av andre hunder. Har mye selvtillit. Har vært med på fisketur, og det likte han godt, elsker å være ute og vil sjelden inn. Han er en liten energibunt, og er begynt å bli trygg på mennesker. Han elsker sin "bror" Girons ører, så han stakkar prøver riste av seg den lille pirayan. Da må Atlas av og til settes i timeout for at Giron skal få litt fred. Janne og Geir Espen koser seg masse med alle utfordringene og syns Atlas er helt herlig!

Bilder tatt av Janne og Geir Espen

Achilles og Janne på flyplassen

Achilles fra nyfødt til åtte uker

Bilder tatt av Janne og Geir Espen

Forside

Valpeplaner

Nyheter

Om oss

Kull

Vi minnes

Rasene

Hundene

Våre Champions

Resultater

 

Copyright © Beathe Pilskog